Glasvezel voor industrieterreinen Raamsdonksveer 088 8760080
Neem direct contact op
088 8760080
Waarom Glasvezel Dombosch
  • Stabiel en snelle reactietijden voor VoIP
  • Geen snelheidsbeperkingen bij online werken
  • Downloaden op hoge snelheid mogelijk
  • Soepele video meetings
  • Vestigingen koppelen
 

Airconnect back-up

Als extra aanvulling op de Fiberconnect (glasvezelkoppeling) kan er gekozen worden voor de 100 Mbps draadloze Airconnect koppeling. Bij een kabelbreuk voor de deur of in de straat welke ontstaat bij graafwerkzaamheden, zal de verbinding automatisch overschakelen naar de Airconnect.

Verbinding
Middels onze 40 meter hoge Airconnect toren welke is geplaatst op industrieterrein Dombosch leveren wij de draadloze (back-up) internetverbinding. Op uw locatie dient op het dak of aan de gevel een kleine ontvanger geplaatst te worden welke wordt aangesloten op de glasvezelapparatuur. Deze heeft een zichtverbinding nodig met de Airconnect toren.
Vanaf € 209,- per maand heeft u een 100 Mbps glasvezelverbinding aangesloten op twee glasvezelknooppunten en voorzien van een 100 Mbps draadloze back-up verbinding. De eenmalige kosten zijn € 800,-. Uiteraard is het ook mogelijk de bestaande verbinding te upgraden met de optie Airconnect. 

Omgeving
Ook buiten de industrieterreinen Dombosch en Keizersveer kunnen we een draadloze verbinding leveren. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Direct contact opnemen