Glasvezel voor industrieterreinen Raamsdonksveer 088 8760080
Neem direct contact op
088 8760080
Waarom Glasvezel Dombosch
  • Stabiel en snelle reactietijden voor VoIP
  • Geen snelheidsbeperkingen bij online werken
  • Downloaden op hoge snelheid mogelijk
  • Soepele video meetings
  • Vestigingen koppelen
 

Aanvullende abonnementen

De standaard glasvezelverbinding kan worden uitgebreid met de volgende aanvullingen;

2de Fiberhub (glasvezelkoppeling)

Elke glasvezelverbinding is voorzien van de 1 Gbps Fiberconnect. Dit is de aansluiting met het glasvezelknooppunt op Industrieterrein Dombosch. Om extra zekerheid (redundantie) te verkrijgen kan er gekozen worden voor een koppeling met een tweede knooppunt (2de fiberhub) welke op een andere locatie op Dombosch is gevestigd. Mocht de verbinding met knooppunt één onverhoopt uitvallen dan wordt er automatisch overgeschakeld naar het tweede knooppunt.

Als extra aanvulling kan er een 100 Mbps Airconnect back-up verbindingen worden afgenomen. Mocht er onverhoopt een kabelbreuk voor de deur of in de straat ontstaan bij graafwerkzaamheden, dan zal de verbinding automatisch overschakelen naar de Airconnect. Kijk op de Airconnect back-up pagina voor verdere toelichting over deze aanvulling.

Internet access
Vanaf € 24,- per maand krijgt u toegang tot razendsnel internet. De abonnementen zijn 100 Mbps of 200 Mbps. Daarbij is het mogelijk om tot drie volledig gescheiden verbindingen naast elkaar af te nemen. Dit kan uitkomst bieden wanneer het wenselijk is om VoIP telefonie of het WiFi netwerk te scheiden van de hoofdverbinding. Elke verbinding leveren we standaard met één vast IP adres.

OnNet VLAN

Wanneer u meerdere locaties heeft op het industrieterrein Dombosch, kunnen we deze middels een OnNet VLAN abonnement met elkaar verbinden. Dit is al mogelijk vanaf € 12,- per maand voor een 100 Mbps OnNet VLAN.

IPv4 IP blok

Indien u meerdere IP adressen nodig hebt, kunnen wij dit voor u faciliteren middels een IPv4 blok.

Service Level Agreement (SLA)

Zekerheid over de beschikbaarheid van uw verbinding? Sluit dan een SLA abonnement af. Een gegarandeerde SLA van  99,7% kost € 21,- per maand en van 99,9% € 36,- per maand. Ook krijgt u voorrang op berichtgeving over incidenten.

Profiteren van supersnel internet?

Bent u gevestigd op Dombosch I, II of Keizersveer? Dan is uw pand waarschijnlijk al aangesloten op het glasvezelnetwerk. U kunt profiteren van supersnel internet zonder graafwerkzaamheden. Vul vrijblijvend het bestelformulier in of neem contact op.

Direct contact opnemen