Glasvezel voor industrieterreinen Raamsdonksveer 088 8760080
Neem direct contact op
088 8760080
Waarom Glasvezel Dombosch
  • Stabiel en snelle reactietijden voor VoIP
  • Geen snelheidsbeperkingen bij online werken
  • Downloaden op hoge snelheid mogelijk
  • Soepele video meetings
  • Vestigingen koppelen
 

19 april 2012 - Glasvezel operationeel!

Woensdag 4 april heeft VPO als eerste op het industrieterrein een 1Gb glasvezelverbinding op het nieuwe netwerk gekregen. 'Na 2,5 jaar voorbereidingen zijn we nu echt van start. Het heeft VPO alles bij elkaar veel inspanning gekost maar het resultaat mag er wezen: voor heel Dombosch glasvezel' Aldus Ben Lankhaar bestuurder van Stichting Glasvezel Dombosch.

Voor iedereen
Eind april zal bij de meeste panden op het industrieterrein de glasvezelkabel tot in de meterkast aangelegd zijn. Dit geeft de ondernemers die nog geen verbinding afnemen de mogelijkheid om in een later stadium per direct een aansluiting af te nemen. Voor een grote groep bedrijven betekent dat ook gelijk een goede en snelle internetverbinding. Iets waar jaren lang al veel vraag naar was, maar waar het huidige koper netwerk ontoereikend voor was. Dombosch I + II telt ruim 300 panden. Het project om dit grote industrieterrein te verglazen is opgezet door een aantal ondernemers waarvan VPO de kar tot het eind getrokken heeft.

Aanmelden
Bedrijven die interesse hebben maar zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit doen via het contactformulier, telefonisch: 088 - 876 0080 of via de mail: info@glasvezeldombosch.nl.